Rreth nesh

Regjistri i Anijeve të San Marinos (SMSR) është një regjistrim i ri që u hap në korrik 2021 që ofron regjistrimin e anijeve dhe administrimin e flamurit për Republikën e San Marinos. Republika e San Marinos është anëtare e IMO-së që nga viti 2002 dhe ka ratifikuar të gjitha konventat kryesore ndërkombëtare detare. Ne ju rekomandojmë shumë këtë regjistër të ri nëse jeni duke kërkuar për një regjistrim të shpejtë dhe të lirë me një flamur evropian me reputacion që është i vlefshëm për 5 vjet.

Regjistri i Anijeve San Marino është bërë një anëtar aktiv në sektorin detar, duke nisur regjistrimin e anijeve argëtuese dhe tregtare për një audiencë ndërkombëtare. Regjistri funksionon sipas standardeve më të larta të përputhshmërisë me rregulloret kombëtare dhe ndërkombëtare për sigurinë e lundrimit. Për më tepër, regjistrimi në San Marino ofron regjime të favorshme tatimore dhe çmime konkurruese të përshtatura për klientë të ndryshëm të synuar.

Regjistrimi i anijes në San Marino është i disponueshëm për regjistrimin e anijeve në përdorim privat dhe tregtar të çdo madhësie. Pikat kryesore të shitjes së tyre do të jenë një proces i shpejtë regjistrimi 48-orësh, tarifa tërheqëse dhe regjime tatimore, dhe pa kufizime në bazë të kombësisë. Është qëllimi i tyre të ofrojnë një regjistrim efikas dhe të thjeshtë të varkave, i cili përfshin akses dixhital në certifikim, mbështetje globale 24-orëshe dhe një shërbim cilësor ndaj klientit me kohë të shpejtë përgjigjeje.

Regjistrimi i anijes në San Marino funksionon në përputhje të plotë me rregulloret fiskale kombëtare dhe ndërkombëtare dhe bashkëpunon plotësisht me autoritetet kompetente. San Marino është një flamur i bardhë dhe regjistri parashikon inspektime të kufizuara të anijeve të tij nga kontrolli shtetëror portual. Flamujt e bardhë përgjithësisht shihen në një dritë të favorshme nga palët e treta si kompanitë e sigurimeve ose RightShip. San Marino nuk ka kufizime për kombësinë e pronarëve ose detarëve.

Cilat janë avantazhet kryesore të regjistrimit të flamurit të San Marinos?

  • Regjistrimi mund të bëhet shpejt. Ju do të merrni provizorin tuaj në 48 orë tashmë!
  • Kostoja e regjistrimit është e ulët. Ato fillojnë nga 590 €, - për varkat deri në 10 metra.
  • Nuk ka rinovime vjetore! Regjistrimi është i vlefshëm për 5 vjet.
  • Nuk nevojitet studim nëse anija juaj është nën 24 metra dhe për përdorim privat.
  • Kostoja e regjistrimit përfshin tashmë Shenjën tuaj të Thirrjes dhe Anëtarësimin.
  • Dokumentet dhe burokracia janë reduktuar në minimumin e nevojshëm për të përmbushur kërkesat ndërkombëtare.
  • San Marino lejon regjistrimin komercial pa bërë dallimin midis kartës me dhe pa ekuipazh.
  • San Marino lejon që anijet në përdorim privat të angazhohen përkohësisht në tregti për një periudhë deri në 84 ditë.
  • San Marino lejon që regjistrimi tregtar të pezullohet përkohësisht për të kaluar në përdorim privat, me një procedurë të thjeshtë online.

Sa kohë duhet për të regjistruar një anije në San Marino?
Regjistri i anijeve në San Marino është shumë i shpejtë dhe efikas. Kjo do të thotë që ju mund të merrni regjistrimin tuaj të përkohshëm në 48 orë. Ky regjistrim i përkohshëm do të dërgohet me email dhe do të jetë tashmë i vlefshëm për përdorim. Më pas do të merrni regjistrimin zyrtar brenda dy javësh.

A duhet të bëj një sondazh zyrtar?
Nëse jahti juaj është nën 24 metra dhe përdoret vetëm për përdorim privat, nuk kërkohet një studim. Ju do të duhet vetëm të plotësoni një formular të vetëvlerësimit që ne do t'ju ofrojmë.

Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara