Regjistrimi i jahteve në San Marino
Varkat deri në 10 metra
590 euro
 • Regjistrimi i përkohshëm në 2 ditë
 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Regjistrimi zyrtar i flamurit
 • Asnjë studim i jahteve (nëse është nën 24 m)
 • Nuk ka kufizime detare
 • Regjistrohu si pronar privat ose i korporatës
 • Vetëm për përdorim privat
 • E vlefshme për 5 vjet
 • Nuk ka tarifa vjetore për rinovim
 • Nuk ka tarifa të fshehura çmimet gjithëpërfshirëse
 • Në dispozicion për të gjitha kombësitë
Regjistrimi i jahteve në San Marino
Varkat mbi 10 metra
1600 euro
 • Regjistrimi i përkohshëm në 2 ditë
 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Regjistrimi zyrtar i flamurit
 • Asnjë studim i jahteve (nëse është nën 24 m)
 • Nuk ka kufizime detare
 • Regjistrohu si pronar privat ose i korporatës
 • Përdorim privat, barbar dhe komercial
 • E vlefshme për 5 vjet
 • Nuk ka tarifa vjetore për rinovim
 • Nuk ka tarifa të fshehura çmimet gjithëpërfshirëse
 • Në dispozicion për të gjitha kombësitë

Regjistrimi i anijeve në San Marino

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e San Marinos

Regjistrimi i jahteve në San Marino - nga vetëm 590 €, -

San Marino ka nisur një regjistër të ri të anijeve në 2021 i cili ofron një regjistrim të shpejtë dhe efikas në Evropë. Regjistrimi i flamurit është i vlefshëm për 5 vjet dhe ju mund ta merrni regjistrimin tuaj provizor për 2 ditë tashmë!. Është një flamur me reputacion që është i vlefshëm në mbarë botën dhe është një flamur shumë i vlerësuar i IMO. San Marino ka delegacionin e vet në IMO dhe zyrat e përfaqësuesve në disa vende. Meqenëse San Marino ndodhet në Evropë, por jo pjesë e BE-së, është e vendosur në mënyrë ideale për anijet që lundrojnë në Mesdhe.

Sipas mendimit tonë, regjistrimi i jahteve në San Marino do të bëhet një regjistrim i flamurit shumë i popullarizuar për shkak të shpejtësisë së konfigurimit, zakonisht nuk ka nevojë për studim, kosto të arsyeshme dhe staf efikas. Kjo e kombinuar me një flamur prestigjioz si ai i San Marinos, do ta bëjë këtë me siguri një opsion popullor për pronarët e anijeve në mbarë botën.

Sa shpejt mund ta regjistroj anijen time në San Marino?
Ne mund të marrim regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 48 orëve pasi kemi marrë dokumentet tuaja. Ky regjistrim i përkohshëm do t'ju japë tashmë të drejta të plota për të përdorur varkën ndërsa prisni regjistrimin përfundimtar disa javë më vonë.

A do të duhet të kontrollohet jahti im?
Të gjitha varkat nën 24 metra që janë vetëm për përdorim privat NUK duhet të bëjnë një studim të shtrenjtë. Ne do t'ju ofrojmë një formular të thjeshtë vetëvlerësimi të cilin duhet ta plotësoni vetë.

Cilat kombësi mund të regjistrohen në San Marino?
Regjistri i San Marinos pranon të gjitha kombësitë dhe gjithashtu do të pranojë regjistrime nga anijet private dhe komerciale. Nëse varka juaj është në pronësi të korporatës, mund të përdorni kompaninë tuaj aktuale për të regjistruar varkën. Nëse nuk keni ende një kompani dhe preferoni të keni një varkë në pronësi të kompanisë, ne mund të kujdesemi për këtë për ju. Ne mund të krijojmë një kompani në MB (LTD) ose Delaware, USA (LLC) për vetëm 300 €,-. Më pas, ne do të bëjmë një faturë shitjeje nëse i shisni varkën tuaj kompanisë tuaj të re.

E RËNDËSISHME: Si një i huaj (jo banor në San Marino) ju kërkohet të keni një agjent rezident vendas si kontakt lokal. Ne do ta rregullojmë këtë për ju me një firmë ligjore lokale në San Marino. Ata do të jenë agjenti juaj i regjistruar zyrtar në San Marino për vetëm 100 € në vit (500 € - për regjistrimin 5 vjeçar të licencës suaj). Tarifa është e njëjtë për anijet në pronësi private ose kompani.

Pse regjistrimi i San Marino ka vlerë të mirë?

 • Regjistrimi i përkohshëm mund të bëhet brenda 2 ditësh dhe është plotësisht i vlefshëm
 • Regjistrimi në San Marino është i vlefshëm për 5 vjet
 • Asnjë studim i jahteve nuk nevojitet nëse varka juaj është nën 24 metra
 • Ju mund të regjistroheni si pronar privat ose si një anije në pronësi të një kompanie.
 • Varkat mbi 10 metra mund të regjistrohen edhe si anije tregtare.
 • Nëse regjistroheni si anije për përdorim privat, mund të qiratë deri në 84 ditë në vit
 • Varkat nën 10 metra mund të regjistrohen për vetëm 590 €,
 • Varkat ndërmjet 10 metra dhe 24 metra mund të regjistrohen për vetëm 1600 €,

Cila është kostoja e saktë për të regjistruar një varkë në San Marino?

Kostoja e regjistrimit të anijes në San Marino varet nga gjatësia e anijes suaj:

Varkat e përdorimit privat nën 10 metra:
Tarifa e regjistrimit në San Marino = 590 €, -
Tarifa përfshin licencën tuaj të radios së pikave dhe është e vlefshme për 5 vjet.
Ne ngarkojmë një tarifë trajtimi për t'u kujdesur për regjistrimin për ju: 250 €, -

Varkat e përdorimit privat nga 10 metra deri në 24 metra:
Tarifa e regjistrimit në San Marino = 1600 €, -
Tarifa përfshin licencën tuaj të radios së pikave dhe është e vlefshme për 5 vjet.
Ne ngarkojmë një tarifë trajtimi për t'u kujdesur për regjistrimin për ju: 250 €, -Tabela e Krahasimit të Vendeve të Flamurit
  Poloni Mbretëria e Bashkuar Langkawi San Marino
Sa shpejt mund të bëhet? 24 ore 3 ditë 5 dite 2 Ditë
Në dispozicion për të gjitha kombësitë po po po po
Periudha e Validimit Per jeten 5 vite Per jeten 5 vite
Certifikatën e flamurit po po po po
Regjistrimi i pronësisë po po po po
Sondazhi është i detyrueshëm jo po jo jo
I vlefshëm në të gjithë botën po po po po
I përshtatshëm për jahte komerciale jo po po po po
Pricemimi nga 420 EUR 459 GBP 950 USD 590 euro
Shih detajet Shih detajet Shih detajet Shih detajet

Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara